Search
Close this search box.

Улиците “Борис Трајковски и “Тоне Томшиќ” денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, ги известува граѓаните  дека денeска без електрична енергија ќе останат неколку улици во општина Кисела Вода.

Во период  од 09:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од ул. “Борис Трајковски”( од Усјански канал до Стакларница ) и во време од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул.”Тоне Томшиќ” бр. 25.

Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во наведените реони.

Споделете:

Scroll to Top