Search
Close this search box.

Ул.”Кавалска” утре без струја

Во текот на утрешниот ден , во период од 09:00 до 11:30 часот, прекин во снабдувањето со струја ќе има на улицата “Кавалска” во општина Кисела Вода.

Прекините, како што информира РЦУК-Скопје, се заради реализација на инвестициски зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во реоните.

Споделете:

Scroll to Top