Search
Close this search box.

Честитка по повод Рамазан Бајрам до верниците

Општина Кисела Вода им го честита Рамазан Бајрам на сите припадници на исламската вероисповед во Република Македонија со желби за добро здравје, благосостојба, меѓусебно разбирање, почит и љубов.

Споделете:

Scroll to Top