Search
Close this search box.

Откажување на вечерниот настан “Вечер на графити”

Поради неповолните временски услови, вечерашниот настан “Вечер на графити”, кој требаше да се одржи позади спортското игралиште Славија во населба Пржино, се одложува за наредниот викенд

Споделете:

Scroll to Top