Search
Close this search box.

Без струја две улици во Кисела Вода

Поради технички зафати на електромрежата, денес ќе има привремени исклучувања на струјата на две улици во населбата Кисела Вода. Според соопштението на  Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ве известуваме дека без струја денас ќе идат корисниците од улиците “Народни Херои” и “Вера Јоциќ”, во периодот од 9 до 14 часот.

Споделете:

Scroll to Top