Search
Close this search box.

Делови од Општина Кисела Вода утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре ќе имаат корисниците од булевар “Борис Трајковски”, а со намален притисок ќе бидат корисниците од населбите Пинтија, Драчево, Усје, Зелениково и општина Студеничани, соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.

 

Прекинот со водоснабдување е поради промена на шибер Ф-150 мм на бул. “Борис Трајковски” б.б (“Првомајска”), во време од 9:30 часот па се до санирање на дефектот. 

Споделете:

Scroll to Top