Search
Close this search box.

Дел од жителите на с. Драчево денес без вода

Поради дефект на шибер затварач профил ф-150 милиметри,денес без водоснабдување ќе останат корисниците од улица “Јустинијан Први” (поранешна “Драчевска”) во с.Драчево.

 Прекинот во водоснабдувањето ќе биде од  09:00 часот па се до санирање на дефектот.

Споделете:

Scroll to Top