Search
Close this search box.

Дел од Кисела Вода утре без електрична енергија

По информација добиена од ЕВН Македонија АД, ве известуваме дека утре, вторник, 27.01.2015, без напојување со електрична енергија ќе остане објектот на општина Кисела Вода, како и делови од улицата “Борис Трајковски”, ул.”Христо Татарчев”, ул.”Тодор Паница”, како и реонот спроти општината. Прекинот е поради техничка интервенција во трафостаницата и ќе трае во периодот од 09:00 до 14:00 часот.

Споделете:

Scroll to Top