Search
Close this search box.

Дел од Кисела Вода утре без струја

Дел од корисниците од улиците „Марко Орешковиќ“ и „Димо Хаџи Димов“ во општина Кисела Вода утре од 9 до 11 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Како причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, го истакнуваат изведувањето инвестициски зафати во дистрибутивната електро-енергетска мрежа од страна на ЕВН Македонија.

Споделете:

Scroll to Top