Search
Close this search box.

Дел од Пинтија денеска без струја

Поради интервенции во електропреносната мрежа што ќе ги вршат екипи на ЕВН Македонија АД, денес ќе има исклучување на струјата во дел од општина Кисела Вода.

Од 10:30 до 12:30 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Теодосиј Синаитски“ и од улицата „Саса“ во населбата Пинтија.

 

Споделете:

Scroll to Top