Search
Close this search box.

Дел од Пинтија утре без електрична енергија

По известување добиено од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги информираме жителите на населба Пинтија  дека  утре,  петок , без  струја  ќе останат улиците 18 и 32, во периодот од 08:00 до  13:00 часот.

 Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во наведените реони.

Споделете:

Scroll to Top