Search
Close this search box.

Дел од улицата „Банско“ утре без струја

Дел од корисниците од улицата „Банско“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 11 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

 По информација добиена од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, општина Кисела Вода известува дека причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето зафати во дистрибутивната мрежа од страна на екипите на ЕВН Македонија АД.

Споделете:

Scroll to Top