Search
Close this search box.

Дел од улицата „Киро Фетак“ утре без струја

По известување добиено од страна на Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, општина Кисела Вода информира дека утре, 03.11.2015, во периодот од 08:30 до 12 часот, без снабдување со електрична енергија ќе останат жителите од улицата „Киро Фетак“ во близина на железничката пруга, во населба Драчево. Прекиинот во снабдувањето со електрична енергија е заради технички зафати во електро-системот.

Споделете:

Scroll to Top