Search
Close this search box.

Драчево утре без вода

Поради реконструкција на Препумната станица Драчево која вклучува менување на затварачи на усис профил ф-350 милиметри, поставување на нови мотори, пумпи и нови енергетски кабли на ден 21.10.2014 (вторник) без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од населеното  место Драчево.

Споделете:

Scroll to Top