Search
Close this search box.

Започнува пролетниот дел на шаховската лига

Со почеток во 10 часот утре (03.02.2015,вторник) во Големата сала во барака 7 започнува пролетниот дел на шаховската лига на општина Кисела Вода. Пролетниот дел ќе започне со одигрување на 10-тото и 11-тото коло каде ќе се сретнат следните парови:

 

10 коло

11 октомври бараки-Пржино

Општина Кисела Вода-М.З. Кисела Вода

Село Драчево-Населба Драчево

Пинтија-Црниче

11 октомври (згради)-Бирарија

11-коло

11 октомври (згради)- 11 октомври бараки

Бирарија- Пинтија

Црниче- Село Драчево

Населба Драчево- Општина Кисела Вода

М.З. Кисела Вода- Пржино

Споделете:

Scroll to Top