Search
Close this search box.

Известување за планирани прекини во дистрибутивниот систем за електрична енергија

Дел од корисниците лоцирани на улиците „Саса“ и „8“ во населбата Пинтија, општина Кисела Вода денеска од 11 до 15 часот ќе бидат без електрична енергија.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се со цел реализација на инвестициски зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во овие реони. 

Споделете:

Scroll to Top