Search
Close this search box.

Известување за планирани прекини во дистрибутивниот систем за електрична енергија

Ве известуваме дека на 17.01.2014 во периодот од 08-15 часот, поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места:

– Дел од с.Усје,

-дел од ул. Првомајска(од крстосница со бул. Србија кон Охис)

Споделете:

Scroll to Top