Search
Close this search box.

Известување за промена на локација за настан

Поради временските услови, Мултимедијалниот хепенинг кој ќе се одржи денес, од 10:00 часот до 12:00 часот во организација за Одделението за култура при општина Кисела Вода,наместо  во Паркот на бранителите, во населба Драчево, ќе се одржи во спортскта сала во ОУ  “Св.Климент Охридски” во селото Драчево.

Споделете:

Scroll to Top