Search
Close this search box.

“Малешевска” утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје соопшти дека утре  8 до 15 часот без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците на улицата „Малешевска“ во населбата Драчево.

Прекините, според соопштението на РЦУК, се поради реализација на инвестициски зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија .

Споделете:

Scroll to Top