Search
Close this search box.

Неколку улици во општина Кисела Вода утре без струја

По известување добиено од страна на ЕВН Македонија, општина Кисела Вода  информира дека утре, 21.08.2015, во периодот од 8:30 до 12 часот, без снабдување со електрична енергија ќе останат жителите на дел од улицата “Божидар Аџија”, дел од ул. “Тоне Томшиќ”, како и жителите на ул. “Иван Козаров”. Прекиинот во снабдувањето со електрична енергија е заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.

Споделете:

Scroll to Top