Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, 28.02.2014г.(петок), во 12 часот, во поликлиниката Драчево, директорката на ЈЗУ Здравствен Дом Скопје, др.спец.Татјана Баевска Вучковиќ заедно со градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ ќе промовираат почеток на работа на РТГ кабинет во поликлиника Драчево.

Ве покануваме да испратите новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) за да го проследите  настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top