Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во среда (30.04.2014), градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ, во големата сала на општината, со почеток во 10:30 часот ќе додели решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

 Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top