Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Денес, вторник, 09.09.2104година, со почеток во 10:00 часот во Големата сала на oпштина Кисела Вода, прес конференција ќе одржи градоначалникот на оваа општина Билјана Беличанец-Алексиќ, по повод новиот проект заaнгажирање на нутриционист во изработка на менијата за прехрана на учениците во основните училишта во општина Кисела Вода. На пресот ќе говори и нутриционистот Тања Турунџиева.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top