Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, понеделник, 13.10.2014, во 11:00 часот градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, заедно со министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска ќе извршат увид во градежните активности во новиот Дом на култура во населба Кисела Вода. 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top