Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, понеделник, 24.11.2014, во 12 часот, во средното економско училиште “Васил Антевски Дрен”, ќе стартува кампањата “Направи го твоето соседство портокалово – Крај за насилството врз жените и девојчињата – сега“, во организација на УНДП, на која учество ќе земат градоначалникот на Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, министерот за внатрешни работи Гордана Јанкуловска, зам. министерот за труд и социјална политика Ибраим Ибраими, како и постојаниот претставник на ОН во Македонија, Луиза Винтон. 

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top