Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, сабота, 28.02.2015, во големата сала на општина Кисела Вода, со почеток во 10:00 часот ќе бидат доделени решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

 

 Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top