Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Денес, среда, 11 март, 2015, во 11:00 часот, во ОУ Кузман Шапкарев во населбата Драчево, градоначалникот на општина Кисела Вода, г-ѓа Билјана Беличанец-Алексиќ, шефот на канцеларијата за меѓуармиска соработка при Амбасадата на САД, Мајор Џефри Ван Сикл и директорот на основното училиште Кузман Шапкарев, г-ѓа Весна Настоска, ќе го означат завршетокот на реновирањето на ова училиште, преку Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието.

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top