Search
Close this search box.

Покана до медиуми

По повод Денот на книгата, а согласно програмата на Советот на општина Кисела Вода, утре, 23.04.2015 (четврток), во 12 часот во просториите на Големата сала на општина Кисела Вода, ќе се одржи културна манифестација ,,Тајните на волшебната библиотека”,во која учество ќе земат ученици и наставници од сите училишта на територијата на општината.

 

 Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top