Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, четврток, 13.02.2014, со почеток во 11:00 часот, во просториите на поранешната кино сала  во населба  Кисела Вода, градоначалничката на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ, ќе го претстави проектот за комплетна реконструкција на објектот на старото кино во населба Кисела Вода и неговата пренамена во современ културен дом.

 

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top