Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, недела, 16.02.2014, со почеток во 11:00 часот, на ул. “Ратко Митровиќ 2”, Mинистерот за транспорт и врски Миле Јанакиески заедно со Градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец- Алексиќ , ќе одржат прес по повод отпочнување на реконструкцијата на ул. “Ратко Митровиќ 2” со крак на истата улица и крак на ул.”Речиште” во село Драчево.

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

{youtube}<iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FnSKort8MI0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>{/youtube}

Споделете:

Scroll to Top