Search
Close this search box.

Поради лошите временски услови, концертот на Миле Кузмановски одложен за во среда

Општина Кисела Вода ве информира дека поради лошите временски услови, концертот на Миле Кузмановски кој е дел од културното лето “Три круши”и беше закажан за вечерва, се одложува. Истиот, ќе биде одржан во среда, 05.08.2015, со почеток во 20 часот и 30 минути.

 

 

Споделете:

Scroll to Top