Search
Close this search box.

Поради недостиг од електрична енергија, општина Кисела Вода денес со скратено работно време. Сабота е работен ден.

Ве известуваме дека поради прекинот во снабдувањето со електрична енергија во објектот на  општина Кисела Вода, настанат поради техничка интервенција во трафостаницата на службите на ЕВН Македонија, денес општината работи со скратено работно време. Воедно, во сабота, 31.01.2015, општинската администрација ќе работи со работно време од 08:30 до 13 часот.

Споделете:

Scroll to Top