Search
Close this search box.

Прекин во водоснабдувањето во дел од Кисела Вода

По известување од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, според информацијата добиена од ЈП Водовод и канализација – Скопје, ве известуваме дека утре, поради дефект на шибер на ул.”Банско” бр.1, прекин во водоснабдувањето ќе имаат дел од корисниците во Кисела Вода.

 

Без вода, од 9:30 часот до 15:00 часот, ќе бидат граѓаните од високата зона од улиците “Славејко Арсов”, дел од ул.”Мариовска”, Турската Резиденција и населбата Пржино.

Споделете:

Scroll to Top