Search
Close this search box.

„Пушкинови денови“ во Кисела Вода

Во организација на Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија и општина Кисела Вода, денеска со почеток во 19:30 часот во паркот „Пушкин“ ќе се одржи манифестација по повод 216 години од раѓањето на Александар Сергеевич – Пушкин. Настанот кој по седми пат се одржува во општината ќе биде збогатен со културно – уметничка програма.

 

 

Споделете:

Scroll to Top