Search
Close this search box.

Се уредуваат тревните површини во општина Кисела Вода

Во четвртокот, во општина Кисела Вода започна пролетна акција за косење на тревата.

 

Сезонските работници ангажирани од општината своите активности ги отпочнаа во урбаната заедница Расадник. Денес тие ја косат тревата во Кисела Вода, а потоа ќе се продолжи и во сите останати месни и урбани заедници ширум општината.

Се работи за редовна активност на Секторот за месна самоуправа која има за цел разубавување на овој дел од градот и овозможување на подобри услови за живеење на сите жители на општина Кисела Вода. 

Споделете:

Scroll to Top