Search
Close this search box.

Се чисти и коси каналот во МЗ „Подстаница“

Денеска во Општина Кисела Вода во тек е акција за чистење и косење на каналот во МЗ „Подстаница“.

Во акцијата која е во организација на секторот за Месна Самоуправа вклучени се вкупно 10 сезонски работници од општината кои работат со тримери.

Oпштина Кисела Вода ќе продолжи со тековните акции за чистење и косење на нараснатите тревни површини. 

 

Споделете:

Scroll to Top