Search
Close this search box.

Улицата “Мариовска” денес без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-100 милиметри на улица Мариовска денес, 16.01.2014 година, без водоснабдување ке останат корисниците од истоимената улица и тоа од 10:00 часот па се до санирање на истиот.

Споделете:

Scroll to Top