Search
Close this search box.

Ул. “Христо Татарчев” утре без вода

По известување добиено од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ве информираме дека поради отстранување на уличен дефект на водоводна цевка на улица “Христо Татарчев” 22/2, утре од девет часот наутро без вода за пиење ќе останат корисниците од оваа улица во населата Припор. 

Споделете:

Scroll to Top