Search
Close this search box.

ул.”Христо Татарчев” утре без струја

По добиената информација од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ве известуваме дека утре (30.01.2014) во периодот од 12 до 16 часот, без струја ќе останат жителите од улицата „Христо Татарчев“ во општина Кисела Вода (кај фабриката Прогрес).

Споделете:

Scroll to Top