Search
Close this search box.

Утре без вода дел од Црниче

Корисниците од улиците „Пеју Јаворовиќ“, „Караџица“ и „Пандо Клјашев“ утре од 9 часот ќе останат без вода за пиење.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради промена на противпожарен хидрант на крстосницата меѓу улиците „Пеју Јаворовиќ“ и „Караџица“.

 

Споделете:

Scroll to Top