Search
Close this search box.

Честитка за крајот на учебната година од општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода им го честита крајот на учебната година на сите ученици, а на полуматурантите и матурантите им посакува успешен избор на институцијата во која ќе го стекнат понатамошното образование, како и многу нови знаења и лични успеси. 

Споделете:

Scroll to Top