Search
Close this search box.

Честитка по повод Курбан Бајрам на верниците од Исламската заедница

На сите граѓани со исламска вероисповед, општина Кисела Вода им го честита големиот празник Курбан-Бајрам. Празнувањето на овој голем ден, кој во својата суштина ги има најголемите човечки вредности-обединувањето, споделувањето и милосрдието, нека Ви донесе мир, хармонија и благосостојба. Нека е честит!

Споделете:

Scroll to Top