Search
Close this search box.

Честит Велигден!

Нека веста за Христовото воскресение допре до сите чија вера во крстот и Божјата волја е непоколебива и света! Општина Кисела Вода Ви посакува и овие празнични денови, во кои ја славиме победата на животот над смртта да ви минат во мир, спокој и хармонија.

Христос воскресна! Честит Велигден!

Споделете:

Scroll to Top