Search
Close this search box.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ДОКУМЕНТОТ ЗА ОЦЕНКА НА ВЛИЈАНИЕТО ВРЗ ЖИВОТНАТА СРЕДИНА НА ПРОЕКТОТ ЗА ИЗГРАДБА НА АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА ПО УЛИЦИТЕ ВО НАСЕЛБА “ПРЖИНО“ ВО ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА

Во организација на Општина Кисела Вода на 07 октомври 2015, Ве повикуваме на јавна презентација и расправа  по однос на Документот за оценка на влијанието врз животната средина на Проектот за изградба на атмосферска канализација по улиците во населба “Пржино“, општина Кисела Вода.

Презентацијата ќе се одржи во просториите на МЗ Црниче, општина Кисела Вода, со почеток во 10 часот.

Општина Кисела Вода ги повикува сите засегнати и заинтересирани страни, институции, невладини организации, здруженија на граѓани, правни и физички лица да присуствуваат на јавната расправа.

Споделете:

Scroll to Top