Search
Close this search box.

“Димо Хаџи Димов” и “Мариовска” денеска без струја до 16 часот

Според информација добиена од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ве информираме  дека денеска без струја ќе останат корисниците од ул. “Димо Хаџи Димов” и ул. “Мариовска” во општина Кисела Вода. Прекинот во снабдувањето со  електрично напојување ќе биде во периодот меѓу 09 до 16 часот.

Споделете:

Scroll to Top