Search
Close this search box.

Без вода ул.”Саса” крак 2

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Саса крак 2″, без водa ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.

Споделете:

Scroll to Top