Search
Close this search box.

Советот на општина Кисела Вода ќе ја одржи 21-та пленарна седница

Ве известуваме дека Дваесет  и првата  пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода ќе се одржи на 30.10.2014 година (четврток) со почеток во 11,00 часот со следниот дневен ред:

           

 

 

–       Усвојување на Записникот од 20-та седница на Советот;

 1. Меморандум за соработка меѓу Општина Кисела Вода и ЈП Водовод и канализација – Скопје во врска со обезбедување на услуги за водоснабдување и одведување на отпадни води на граѓаните на Општината;

2. Предлог-Правилник за условите, начинот и постапката за издавање под закуп на простории во месни и урбани заедници сопственост на Општина Кисела Вода;

3. Предлог Измени и дополнувања на Буџетот на општина Кисела Вода за 2014 година; 

4. Предлог Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за извршување на Буџетот на Општина Кисела Вода за 2014 година;

5. Советнички прашањa.

Седницата ќе се одржи во Големата сала во барака 7.

Споделете:

Scroll to Top