Search
Close this search box.

Честит 8 Септември, честито 24 години независна Македонија!

Општина Кисела Вода Ви го честита 8 Септември, денот на независноста на Република Македонија! Денес, кога одбележуваме 24 години независност, сувереност и самостојност, посакуваме заеднички да славиме уште многу години успех и просперитет на нашата држава!

Споделете:

Scroll to Top