Search
Close this search box.

Зачести автобуската линија бр. 4-а

Иако се наоѓаат на само 4 километри од центарот на градот, Усјанчани долго време имаа проблем со градскиот превоз. По официјалното воведување на новата сообраќајна линија со бројот 4-а во 2010 година, овој проблем делимично се надмина, но се воспостави дополнителна потреба за зачестување на истата. Во таа насока, на лично инсистирање на градоначалникот на Општина Кисела Вода, г-ѓата Билјана Беличанец – Алексиќ, Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје им излезе во пресрет на жителите од ова населено место и ја зачести оваа автобуска линија со вкупно 15 дневни автобуски релации.

Возен ред 4-а:

 

Споделете:

Scroll to Top