Search
Close this search box.

Честит 11 Октомври!

Општина Кисела Вода на сите граѓани им го честита 11 Октомври, денот што го симболизира отпорот на македонскиот народ  и продолжувањето на вековната борба за самобитност и самостојност на нашите предци.

Нека ни е вечен Денот на народното востание против фашизмот!

Споделете:

Scroll to Top